Websites maken lijkt eenvoudig, maar er komt veel bij kijken en er is volop concurrentie. Hoe zorg je dat jouw website opvalt en goed vindbaar is? Hoe voorkom je dat bezoekers doorklikken, maar op jouw website gelijk vinden wat ze zoeken?
Daarmee kom ik op het geheim achter een echt succesvolle website. Het gaat er namelijk om dat jouw website verwoordt waar jouw potentiële klanten naar zoeken. Zodat zij een klik voelen en contact met je willen opnemen. Om dat te bereiken, is er werk aan de winkel. Ik wil jou daar graag bij ondersteunen.

Website die past bij jouw bedrijf

Is jouw website aan verbetering toe of wil je een compleet nieuwe? Het maakt niet uit. Ik help je aan een website waar je blij van wordt en die past bij jouw bedrijf en jouw klanten.
Een goede website is fraai vormgegeven en heeft pakkende teksten. Daarnaast voldoet deze aan belangrijke eisen, zoals:

  • Laadt snel, want ook geduldige bezoekers klikken zo weg.
  • Goed vindbaar in zoekmachines zoals Google (via SEO, sorry voor de vaktaal).
  • Veilig en volgens de regels van de privacywet (AVG).
  • Werkt goed op alle apparaten, vooral op smartphones.

Wat is mijn rol bij jouw website?

Dat hangt af van jouw vraag. Misschien heb je genoeg aan mijn advies, waarna je zelf aan de slag gaat. Ik kan ook een complete website voor je maken of aanpassen. Of je vraagt mij om alle teksten te schrijven of te herschrijven, afgestemd op jouw klanten.
Hoe we het ook aanpakken, het gaat erom dat we jouw website zo goed mogelijk inzetten voor jouw bedrijf. Voor de techniek, vormgeving en foto’s schakel ik experts uit mijn netwerk in. Samen maken we een effectieve website die helder en aansprekend is, vanaf de eerste klik.