Voor allerlei redactionele ondersteuning ben je bij mij aan het juiste adres. Spelen met teksten tot ze ‘passen’ doe ik graag en goed. Ik herschrijf jouw tekst tot deze duidelijk en aansprekend is. Ik schrijf voor de lezer die jij op het oog hebt.
Loopt jouw tekst niet helemaal lekker? Of kun je wel vertellen wat je bedoelt, maar krijg je de woorden niet op papier? Schakel mij gerust in. Ook voor een kritische blik, om die laatste paar foutjes eruit te halen. Ik zorg voor een prettig leesbaar eindproduct waarmee je voor de dag kunt komen.

Welke hulp bij teksten bied ik?

  • Basis eindredactie: ik zorg dat de zinsbouw, grammatica en spelling klopt.
  • Complete eindredactie: naast de zinsbouw, grammatica en spelling pas ik de structuur aan en ik herschrijf de teksten tot ze duidelijk en aansprekend zijn.
  • Digitale eindredactie: ik maak jouw tekst geschikt voor websites of social media.
  • Schrijfadvies: ik leer je hoe je betere teksten schrijft.
  • Of we doen het nog weer anders: jij vertelt en ik maak er een tekst van.

Ben jij een Sara, Daan of Anna?

Herken je iets in één van deze drie fictieve personen?

  • Sara is een verkoper in hart en nieren en mondeling zeer vaardig. Op papier worstelt ze met elke zin. Ze vindt het niet leuk om te schrijven. Liever doet ze alleen waar ze goed in is, maar voor haar werk heeft ze goede en foutloze teksten nodig.
  • Daan schrijft graag en makkelijk. Door zijn grenzeloze creativiteit verzandt hij echter vaak in details en dan raakt hij de verhaallijn kwijt. Daardoor verslapt de aandacht van zijn lezers al na enkele alinea’s.
  • Anna wil meer deelnemers voor haar training. Ze plaatst op haar website haar complete cv, om bezoekers te overtuigen van haar brede kennis en ervaring. Nieuwe aanmeldingen blijven echter uit, want haar potentiële klanten willen vooral weten wat de training ze oplevert.

Mensen zoals Sara, Daan en Anna help ik graag met schrijven. Ik ben pas tevreden als dit een tekst oplevert die afgestemd is op de beoogde lezers.